OVER ONS

Stichting Clowns@Home biedt iedereen die het moeilijk heeft als gevolg van ziekte, trauma of een handicap een moment van troost en ontspanning zodat zij de situatie waarin zij verkeren eventjes kunnen vergeten.

Elk mens, jong en oud, heeft behoefte aan aandacht en contact met andere mensen. Sociaal als de mens is kan een gebrek aan contact leiden tot een isolement. Nog makkelijker gaat dit bij de kwetsbare mensen in onze samenleving. Denk hierbij aan zieken, gehandicapten, ouderen en kansarme kinderen. Juist deze groepen hebben extra aandacht en persoonlijk contact nodig om de kwaliteit van het leven iets beter te maken.

Met positieve aandacht, liefde, humor en afleiding geven onze clowns een tijd van ontspanning en plezier, zodat de zorgen vergeten worden en er eventjes een moment in hun leven is dat er niet wordt gedacht aan ziekte of trauma. Contact en aandacht staan hierin centraal.

Voor wie:

Stichting Clowns@Home verzorgt optredens bij u thuis, in ziekenhuizen, medische dagverblijven, scholen en eventueel in samenwerking met jeugdzorg of zorginstantie.

Zij doet dit voor iedereen die behoefte heeft aan een tijd van ontspanning, rust en aandacht. Vraag via ons contactformulier naar de mogelijkheden tot het boeken van een clown.

Donateur worden?

Stichting Clowns@Home draait voornamelijk op subsidies, vergoedingen, donaties, schenkingen, legaten, toevallige baten en andere wettige inkomsten.

Wordt donateur en uw bijdrage zal het mogelijk maken om Clowns @ Home in de gelegenheid te laten om door middel van clown optredens diegenen die het het hardst nodig hebben te vermaken.

U kunt Clowns @ Home helpen door een (structurele) bijdrage te leveren. Geef u via het contactformulier op als u donateur. Clowns @ Home zal contact met u opnemen over de (structurele) bijdrage welke u kunt overmaken naar:

  • Rekeningnummer: 113829922 tnv Clowns @ Home

U kunt deze bijdrage ieder moment weer opzeggen. Dit kan schriftelijk, of per email.